Υποτροφία Αιέν Αριστεύειν

Υποτροφία Πληροφορικής στους κορυφαίους των Αρίστων

Ποιοι είμαστε: Το YourSuccess Εκπαιδευτικό Κέντρο δραστηριοποιείται στο χώρο της εκπαίδευσης και πιστοποίησης από το 2001 έχοντας κατακτήσει 5 παγκόσμιες διακρίσεις και 31 Πανελλήνιες βραβεύσεις. Μέσα από αυτήν την επιστολή θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε για το εθελοντικό εκπαιδευτικό Project Υποτροφιών AIEN ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ.

Αγαπητέ μαθητή συγχαρητήρια,

Καλώς ήρθες στην Εθνική Ομάδα της Microsoft! Ψάχνουμε τους καλύτερους στην Ελλάδα με σκοπό να τους αναδείξουμε σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως ήδη το έχουμε επιτύχει αρκετές φορές.

Το Πρόγραμμα Αιέν Αριστεύειν αφορά τους κορυφαίους Αριστούχους Μαθητές ΚΑΘΕ Σχολείου της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, χωρίς κανέναν απολύτως γεωγραφικό περιορισμό.

Σκοπός μας, είναι να επιβραβεύσουμε τις προσπάθειες που κατέβαλες όλη την χρονιά, προσφέροντάς σου ίσες ευκαιρίες με τα παιδιά μεγάλων αστικών πόλεων.

Με το AIEN ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ, συμμετέχεις στην Εθνική Ομάδα προετοιμασίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, με syllabus σχεδιασμένο από την προπονήτρια της εθνικής Ελλάδος όπου έχει αναδείξει στην 1η δεκάδα στην Ελλάδα 38 μαθητές. Το Κέντρο μας, σου παρέχει τρίμηνη Υποτροφία Πληροφορικής στο γνωστικό αντικείμενο MS PowerPoint 2019 με μηδενικό κόστος.

Επεξήγηση όρων:

Οι Κορυφαίοι Αριστούχοι Μαθητές είναι αριστούχοι μαθητές της Β’ Γυμνασίου και της Γ’ Γυμνασίου που πλαισιώνουν την Σημαία στις Εθνικές επετείους. Σε περίπτωση που αυτοί οι μαθητές προέκυψαν μέσω κληρώσεως, τότε στους κορυφαίους αριστούχους μαθητές συγκαταλέγονται και οι μαθητές που δεν κληρώθηκαν.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσεις ΑΜΕΣΑ, για την αποδοχή της υποτροφίας κάνε την εγγραφή σου στο E-Class της ιστοσελίδα μας (www.yoursuccess.gr). Σε περίπτωση που δεν επιθυμείς να συμμετέχεις, παρακαλούμε πολύ απάντησε αντιστοίχως «δεν αποδέχομαι…» με σχετικό email (στο info@yoursuccess.gr), προκειμένου να δοθεί η θέση στον αμέσως επόμενο δικαιούχο. Για περισσότερες λεπτομέρειες ανατρέχεις στις πληροφορίες που αναγράφονται στην υποτροφία.

Για να δείτε ένα δείγμα της υποτροφίας πατήστε εδώ!

Για την αποδοχή της υποτροφίας και την καταχώρηση των στοιχείων σας μεταβείτε εδώ.

Όλοι οι συνεργάτες, είμαστε πάντα στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση και πληροφορία καλέστε μας στο 27310 81111.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή είτε καλώντας μας στο τηλέφωνο 27310.81111 ,
είτε συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας

     

    Μενού