Για δημόσιο τομέα

Πιστοποίηση υπολογιστών για το Δημόσιο

 

Πρόγραμμα σπουδών αναγνωρισμένο από τον ΕΟΠΠΕΠ του υπουργείου παιδείας

Γιατί χρειάζεται η πιστοποίηση γνώσης χειρισμού Ηλεκτρονικού Υπολογιστή;

Γιατί το βασικό πιστοποιητικό της πληροφορικής (των 3  ενοτήτων) είναι απαραίτητο προσόν για προκηρύξεις και διαγωνισμούς του Δημοσίου στις προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ. Χωρίς αυτό ο υποψήφιος δεν γίνεται δεκτός στην αξιολόγηση.

Η εκπαίδευση στους υπολογιστές γίνεται:

    • Είτε εξατομικευμένα, όπου τα μαθήματα προσαρμόζονται στις ανάγκες, τα ωράρια και τις δυνατότητες του καθενός ξεχωριστά. Έτσι οι εκπαιδευόμενοι έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν τον ρυθμό, τις μέρες και τις ώρες παρακολούθησης που τους βολεύουν.
    • Είτε με συνδυασμό ιδιαίτερων μαθημάτων με καθηγητή και εκπαίδευσης και εξάσκησης μέσω υπολογιστή.
    • Είτε από το χώρο σας! Με εισαγωγή στην ηλεκτρονική μας πλατφόρμα

Οι εξετάσεις γίνονται ανά ενότητα κάθε Πέμπτη στους χώρους μας.

Ο υποψήφιος για να συμμετάσχει σε προκηρύξεις του δημοσίου πρέπει να είναι κάτοχος πιστοποιητικού σε Έννοιες & Δεξιότητες της Πληροφορικής σε Βασικό Επίπεδο στη χρήση Η/Υ, σε ορισμένες εφαρμογές Αυτοματισμού Γραφείου κ Υπηρεσιών Διαδικτύου. Βάσει του 44ΠΔ/2005, οι ελάχιστες ενότητες Πιστοποίησης για το ΑΣΕΠ είναι οι ακόλουθες:

1. Επεξεργασία Κειμένου [βασικό επίπεδο]
2. Υπολογιστικά Φύλλα [βασικό επίπεδο]
3. Υπηρεσίες Διαδικτύου

Για εσάς που θα επιλέξετε τους χώρους μας για την εκπαίδευσή σας, έχετε ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ στα μαθήματα και πληρώνετε μόνο τις εξετάσεις σας

Για εσάς που θέλετε να εκπαιδευτείτε από το δικό σας χώρο έχετε 30% ΕΚΠΤΩΣΗ  στα μαθήματα από την πλατφόρμα μας.

Infotest Certified Basic User-ICBU

Διάρκεια εξέτασηςΔιάρκεια εξέτασης: 15’/Ενότητα
Ποσοστό επιτυχίας Ποσοστό επιτυχίας: 100%
Θεματικές ενότητεςΘεματικές ενότητες: 3

 

H πιστοποίηση Infotest Certified Basic User απευθύνεται σε όλους εκείνους τους υποψήφιους, που επιθυμούν σε πολύ σύντομο χρόνο, δίνοντας 3 ενότητες σε 1 εξεταστική ώρα, να αποκτήσουν τη πιστοποίηση πληροφορικής αναγνωρισμένης από το Ελληνικό Δημόσιο. Η εξεταστέα ύλη της πιστοποίησης είναι πλήρως εναρμονισμένη με την εξεταστέα ύλη του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Για την απόκτηση της πιστοποίησης Infotest Certified Basic User ο υποψήφιος μπορεί να συμμετάσχει επιτυχώς στις παρακάτω εξετάσεις εφαρμογών του Microsoft® Office 2007, 2010, 2013, 2016 ή 2019.

Τα μαθήματα και η ύλη ενηλίκων καλύπτουν τις απαιτήσεις για την προετοιμασία των εξεταστικών συστημάτων των φορέων πιστοποίησης ACTADiploma, ECDL ,  Global CERT, KeyCERT, UCERT, Unicert, Vellum, με αναγνωρισιμότητα στο Δημόσιο τομέα.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή είτε καλώντας μας στο τηλέφωνο 27310.81111 ,
είτε συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας

     

    Μενού