Πρόγραμμα Κοινωφελής Εργασία 2021 ΟΑΕΔ

Αγαπητέ ωφελούμενε,

Αναμένεται άμεσα η δημοσίευση της ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ που θα περιγράφει αναλυτικά τους όρους και τις διαδικασίες υλοποίησης της ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ.
ΕΣΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΩΡΑ για την κατάρτισή σου, ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΣ.

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Σπάρτης (Sparta Training and Consulting) δραστηριοποιείται στην Σπάρτη στο χώρο της εκπαίδευσης, πιστοποίησης και παροχής υπηρεσιών συμβούλου σε επιχειρήσεις από το 2001.

20 χρόνια επιτυχίες,

26 Πανελλήνιες βραβεύσεις

5 παγκόσμιες διακρίσεις

1ο κέντρο στην Ευρώπη για πολλά συνεχή έτη

Παρέχουμε και τα  16 εκπαιδευτικά αντικείμενα, ενώ τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούμαστε ανελλιπώς στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση παρέχοντας ηλεκτρονικές υπηρεσίες σύγχρονης και ασύγχρονης τηλε-κατάρτισης.

Όπως ήδη γνωρίζετε η ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ είναι υποχρεωτική για τις ηλικίες έως 54 ετών και προαιρετική για ηλικίες άνω των 55 ετών. Εξαιτίας του αυξημένου αριθμού των ωφελουμένων της Δράσης  αφενός και των αυστηρών χρονοδιαγραμμάτων ολοκλήρωσης της κατάρτισης, για την έγκαιρη οργάνωση και προγραμματισμό των τμημάτων μας και την κατανομή των ατόμων σε τμήματα με βάση τις προτιμήσεις των ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ, παρακαλείσθε  όπως:

1)      Σημειώσετε την ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ  της 8μηνης σύμβασης: ……………………………………………………….

2)      Συμπληρώσετε τη συνημμένη ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και

3)      Αποστείλετε ηλεκτρονικά τα κάτωθι δικαιολογητικά:

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1.       ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟ ή ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ όπου θα αναφέρεται η ημερομηνία ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ και η προβλεπόμενη ημερομηνία ΛΗΞΗΣ του 8μηνου
2.       ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ από τον ΟΑΕΔ (κατά το αρχικό στάδιο εγγραφής σας στο πρόγραμμα)
3.      Φωτοτυπία ΑΔΤ ΉΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ (διπλής όψης)
4.      ΑΡΙΘΜΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ
5.      ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ  που αποδεικνύει το επίπεδο γνώσης χειρισμού Η/Υ (εφόσον υπάρχει)

Υπενθυμίζουμε ότι λόγω της πανδημίας του COVID-19, όλες οι διαδικασίες αποστολής και ελέγχου των δικαιολογητικών τόσο στις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ όσο και στις υπηρεσίες των φορέων (ΔΗΜΩΝ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ, ΚΕΝΤΡΩΝ, ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ, κ.λ.π.) που έχετε τοποθετηθεί, γίνονται πλέον ηλεκτρονικά.

Στην περίπτωση που δεν είναι εφικτή η ηλεκτρονική αποστολή τους, μπορείτε να τα προσκομίζετε στο κέντρο μας, (Διοσκούρων 35) κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης για την αποφυγή συγχρωτισμού.

Παρακαλείσθε όπως τα αποστείλετε ΑΜΕΣΑ. Σε κάθε περίπτωση θα μας βρείτε στο messenger Evi Kargakou ή Εκπαιδευτικό Κέντρο Σπάρτης για να λύσουμε κάθε απορία σας.

Οτιδήποτε χρειαστείτε θεωρείστε με στην διάθεση σας!

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή είτε καλώντας μας στο τηλέφωνο 27310.81111 ,
είτε συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας

     

    Μενού