Για ιδιωτικό τομέα

Πιστοποίηση για τον Ιδιωτικό Τομέα

Πρόγραμμα σπουδών αναγνωρισμένο από τον ΕΟΠΠΕΠ του υπουργείου παιδείας.

Ένα πιστοποιητικό πληροφορικής (και μάλιστα πλήρες και όχι μόνο με τις τρεις ενότητες του ΑΣΕΠ) είναι απόλυτα απαραίτητο να περιλαμβάνεται στο βιογραφικό σας και για τον ιδιωτικό τομέα. Αν μάλιστα είναι σε υψηλό επίπεδο (ναι, υπάρχει Proficiency ή Advanced ή Expert και στην πληροφορική…) τότε το βιογραφικό σίγουρα προηγείται στην επιλογή για συνέντευξη.

Η εκπαίδευση στους υπολογιστές γίνεται:

  • Είτε εξατομικευμένα, όπου τα μαθήματα προσαρμόζονται στις ανάγκες, τα ωράρια και τις δυνατότητες του καθενός ξεχωριστά. Έτσι οι εκπαιδευόμενοι έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν τον ρυθμό, τις μέρες και τις ώρες παρακολούθησης που τους βολεύουν.
  • Είτε με συνδυασμό ιδιαίτερων μαθημάτων με καθηγητή και εκπαίδευσης και εξάσκησης μέσω υπολογιστή.
  • Είτε από το χώρο σας! Με εισαγωγή στην ηλεκτρονική μας πλατφόρμα

Οι εξετάσεις γίνονται ανά ενότητα κάθε Τετάρτη στους χώρους μας.

Η πιστοποίηση Microsoft® Office Specialist (M.Ο.S.) αποτελεί το πρώτο παγκόσμιο πρότυπο παραγωγικότητας και γνώσης των εφαρμογών Microsoft® Office 2010, 2013, 2016 & 2019.

Η πιστοποίηση M.O.S. αποδεικνύει την υψηλή απόδοση του χρήστη στις εφαρμογές του Microsoft® Office 2010, 2013, 2016 & 2019 και αποτελεί ένα σημαντικό εφόδιο για την επαγγελματική εξέλιξη και σταδιοδρομία του σε όλους ανεξαιρέτως τους επαγγελματικούς τομείς, καθώς η χρήση του υπολογιστή είναι πλέον απαραίτητη σε όλα τα επαγγέλματα.

Ο υποψήφιος μπορεί να εξεταστεί στις παρακάτω ενότητες:

 • Microsoft® Office Word® , 2019(GR).
 • Microsoft® Office Excel® , 2019(GR) .
 • Microsoft® Office Outlook® 2019(GR).
 • Microsoft® Office PowerPoint® 2019(GR).
 • Microsoft® Office Access® 2019(GR).

Το πιστοποιητικό, για τις ελληνικές εκδόσεις, διαθέτει αναγνωρισμένη διαδικασία επικαιροποίησης για το Ελληνικό Δημόσιο και είναι αποδεκτό από το ΑΣΕΠ και τους υπόλοιπους διαγωνισμούς του Δημοσίου.

Τα μαθήματα και η ύλη ενηλίκων καλύπτουν τις απαιτήσεις για την προετοιμασία των εξεταστικών συστημάτων των φορέων πιστοποίησης ACTADiploma, ECDL ,  Global CERT, KeyCERT, UCERT, Unicert, Vellum, με αναγνωρισιμότητα στο Δημόσιο τομέα.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή είτε καλώντας μας στο τηλέφωνο 27310.81111 ,
είτε συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας

   

  Μενού