Professional 15-16 ετών

Professional 15-16 ετών

Ολοκλήρωσε τη φοίτησή σου στο Κέντρο μας και κάνε τη διαφορά τεχνολογικά…

Το επίπεδο αυτό αφορά σε παιδιά ηλικίας 15-18 ετών. Ο κόσμος των Υπολογιστών δεν σταματάει να εξελίσσεται και να συναρπάζει… Πρόκειται για τα επαγγέλματα του παρόντος και του μέλλοντος! Όπως δείχνουν τα πράγματα, ο κλάδος αυτός όχι μόνο θα αντέξει, αλλά μελλοντικά θα ανοίξει και θέσεις εργασίας εντελώς καινούργιες, που σήμερα ακόμη δεν μπορούμε να τις φανταστούμε. Εμείς στο κέντρο μας έχουμε ως στόχο οι μαθητές μας να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις όποιες προκλήσεις της σύγχρονης τεχνολογικής εποχής! Η γιγάντωση του ηλεκτρονικού εμπορίου -των γνωστών και προσφιλών σε όλους μας e-shops, τα social media… όλα σήμερα είναι digital και προωθούνται, κυρίως, μέσω digital marketing! Συνεπώς η Πληροφορική κατατάσσεται αυτόματα στις επιστήμες του μέλλοντος.

Βασική μας επιδίωξη οι μαθητές μας να αποφοιτούν από το κέντρο μας έχοντας πλέον ολοκληρώσει όλες τις βασικές ενότητες που απαιτούνται για την πρόσληψή τους στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα αλλά έχοντας και εκείνες τις τεχνολογικές γνώσεις , γνωρίζοντας εκείνα τα προγράμματα που θα τους τοποθετήσουν στις πρώτες θέσεις του ψηφιακού κόσμου!

  • Microsoft Access 2013
  • Adobe Photoshop
  • Adobe Indesign
  • Web design-Κατασκευή Ιστοσελίδων.

To Adobe Photoshop, ή απλά Photoshop, είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας γραφικών που αναπτύχθηκε και κυκλοφόρησε από την Adobe Systems. Αυτή τη στιγμή αποτελεί ηγέτη της αγοράς (market leader) των προγραμμάτων επεξεργασίας εικόνων, και είναι το προϊόν – σήμα κατατεθέν της Adobe. Χαρακτηρίζεται ως απαραίτητο εργαλείο για τους επαγγελματίες γραφίστες, φωτογράφους, διαφημιστές κ.α. Συνθέστε εικόνες, δημιουργήστε photomontaz, επεξεργαστείτε και αλλάξτε εικόνες.

Το Adobe Indesign ή απλώς  Indesign είναι ένα εργαλείο σε επίπεδο κλάδου για επαγγελματίες σχεδιαστές γραφικών για τη δημιουργία εγγράφων μεμονωμένων ή πολλαπλών σελίδων.

Το WordPress είναι ελεύθερο και ανοικτού κώδικα λογισμικό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε έναν όμορφο ιστότοπο, blog ή εφαρμογή.

κλείσε θέση για ένα δωρεάν μάθημα αξιολόγησης της δουλειάς μας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή είτε καλώντας μας στο τηλέφωνο 27310.81111 ,
είτε συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας

     

    Μενού